آموزش
1401/2/27 سه‌شنبه
در راستای تحقق شعار سال
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی با معاونت علمی، پژوهشی و فناوری سپاه عاشورا

.

تفاهم نامه همکاری دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی با معاونت علمی، پژوهشی و فناوری سپاه عاشورا امضا شد.

دکتر میکائیل جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در جلسه امضاء تفاهم نامه همکاری با معاونت علمی، پژوهشی و فناوری سپاه عاشورا خاطر نشان کرد:
پیشرفت های نوین در عرصه علم و فناوری، موجب غفلت از علوم انسانی و هنر نشود دکتر جمال پور در این جلسه با بیان اینکه عملیاتی نمودن اهداف علمی دانشگاه لبیک به فرمان و امر رهبری در راستای تحقق شعار سال است، هدف از امضای این تفاهم نامه را ارتقاء سطح علمی و پژوهشی، توسعه نوآوری و فناوری در راستای توانمندسازی واحدهای تحت حمایت طرفین برای ایجاد بسترهای لازم برای شناسایی ایده‌های کاربردی و خلّاق در قالب پروژه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی با توجه به نیازهای علمی کشور بر مبنای تولید ثروت جهت اشتغال آفرینی و نیل به اهداف کلان کشور عنوان نمودند.

معاون علمی و پژوهشی سپاه عاشورا نیز در این جلسه ضمن اعلام حمایت از طرحهای نخبگان دانشگاه پیام نور در راستای ترسیم نقشه راه با محوریت نیاز سنجی و کارآفرینی، از تلاش برای راه اندازی اولین مرکز نوآوری علوم انسانی اسلامی با همکاری دانشگاه پیام نور استان خبر داد.